Functional Training

Efficient = functioneel !

Trainen en doelstellingen behalen moet efficiënt en leuk zijn. Ik gebruik daarom de trainingsmethode van Functional Training®. Met je lichaam als belangrijkste trainingsmateriaal worden kracht, coördinatie, mobilisatie, stabilisatie en uithouding gecombineerd met functionele oefeningen. Ik streef naar een optimaal werkend lichaam en in een goed werkend lichaam voel je je goed. Daarnaast heeft het een positieve invloed op het dagelijkse leven en stimuleert het om te blijven bewegen.

 

Betrouwbare kwaliteit

Ik ben lid van het Functional Training® netwerk dat in 2008 werd opgericht om kwaliteit in personal training te garanderen. Elke trainer van het netwerk bezit minstens een diploma Lichamelijke Opvoeding of Kinesitherapie en het opleidingscertificaat van Functional Training Academy®. De opleiding is intussen een postgraduaat dat kan gevolgd worden in Antwerpen, Brussel, Torhout en Eindhoven.

 

Training op maat

 

Personal training neem je in pakketten waarin het aantal sessies is afgestemd op je doelstellingen. Vul mijn contactformulier in om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (incl. gratis zitbal als je start) aan te vragen.

 

Gelieve alvast dan ook de lifestyle vragenlijst in te vullen.

 

Small Group Training

 

In een small group training ( 2 – 4 personen ) kun je op een toegankelijke manier functioneel trainen. Doordat de groep relatief klein blijft, is het mogelijk om individueel feedback te ontvangen en te werken aan persoonlijke doelstellingen. De groepsdynamiek zorgt nog voor een extra stimulans.

 

Voor meer informatie gelieve het contactformulier in te vullen.