Groepslessen

Groepslessen

Bootcamp


Dit is een total body workout die plaatsvindt in openlucht en waarbij voornamelijk gebruik gemaakt wordt van het eigen lichaam, elementen die we tegenkomen in de natuur (bankjes, bomen…) en/of vrije attributen (autobanden, touwen…)

Houd jij van buiten sporten en wil je op een leuke en speelse manier je conditie verbeteren en tegelijk alle spieren van je lichaam trainen, aarzel dan niet.  Schrijf je in en kom eens gratis proeflessen!


Bekijk het programma

Urban Circuit


Total body workout met gebruik van eigen lichaamsgewicht en functionele materialen zoals Kettlebel, TRX, bags, battlerope, krachtbal, elastics,...

Verbetering van kracht, uithouding, snelheid, mobiliteit, coördinatie, sportspecifieke vaardigheden, hormonale stimulans, vetverbranding, spieropbouw...

Kennismaking met verschillende trainingsprincipes: Circuittraining, interval, HIIT...

(Buiten maar overdekt)

Bekijk het programma


Suspension Trainer (TRX)


Gebruik makend van enkel je eigen lichaam en een suspensoin trainer, maak je van jouw lichaam een machine.

Leer hoe je met dit SIMPELE apparaat OVERAL een SUPER EFFICIËNTE work-out kan doen.

Deze kracht- en conditietraining traint elke spier in je lichaam met bijzondere aandacht voor je core (buik en rug)


Bekijk het programma

Boksfit


Boks jezelf fit met deze combi work-out. Boksen en circuittraining wisselen elkaar af om de fitste versie van jezelf te maken. Je leert een aantal basistechnieken van stoten en trappen, zodat je op een verantwoorde manier jezelf hélemaal kan uitleven. NO MORE STRESS!


Bekijk het programma

XCO-Walking


Een intensieve wandeling gebruik makend van de gepatenteerde XCO-buizen die ervoor zorgen dat je alle spieren gebruikt (ook bovenlichaam en veel buik-rug activatie), hoger calorieverbruik en zuurstofopname (tot 1/3 meer) omwille van de 'Reactive Impact' (de bewegende massa in de buizen).

Dit afgewisseld met kleine looptrajecten (en techniektraining) en extra oefeningen in circuitvorm zorgen voor een zeer efficiënten wrok-out.


Bekijk het programma


Informeer bij uw mutualiteit naar uw sportvoordeel:

OZ Fitness

OZ Welness

Functional Fit


Lichaamskracht, basisconditie, balans, stabiliteit, houding, coördinatie en mobiliteit liggen aan de basis van deze les. Door eenvoudige functionele bewegingen wordt het lichaam klaar gestoomd om fit te blijven in het dagelijks leven.

(Bij mooi weer kan er ook buiten gesport worden)


Bekijk het programma