Over mij

Pierre

“Sinds mijn 14de ben ik reeds met allerhande sporten bezig, waaronder voornamelijk cardiofitness en krachttraining, jiujutsi, kunfu, waterpolo en zwemmen. Sindsdien heb ik de sportmicrobe te pakken en gemerkt dat er zoveel voordelen verbonden zijn aan (correct) bewegen. Toen ik meer bekend raakte met het concept Functional Training, was ik dan ook meteen verkocht: mensen ‘één tot één’ begeleiden naar hún doel door middel van de meest uitgedachte trainingsmethoden. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel met sport bezig, omdat ik het belangrijk vind om in vorm te blijven. Naast sport, speel ik af en toe gitaar en laat ik mijn fantasie de vrije loop in cartoontekenen. Naast een doelgerichte aanpak, is een gezellige sfeer en humor voor mij heel belangrijk.”

Lid van het Functional Training ® Netwerk

Het Functional Training ® Netwerk werd opgericht om kwaliteit in Personal Training te garanderen. Elke aangesloten trainer werkt volledig zelfstandig, bezit minstens een diploma Kinesitherapie of Lichamelijke Opvoeding en een erkend certificaat van ‘Functional Trainer’. Er is minimum één jaar ervaring vereist waarin talrijke workshops worden gevolgd.

 

Een personal trainer in het Functional Training ® Netwerk heeft voldoende ervaring en goede referenties. Tenslotte moet elke aangesloten trainer in het bezit zijn van een professionele verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. Alle trainers hebben vier keer per jaar een meeting waarin ideeën uitgewisseld worden, workshops gegeven worden en doelen bepaald worden.